Logo

Detailing

Logo wit

Autodetailing op het hoogste niveau

Vos Car Care is gespecialiseerd in car detailing. Dat is een diepgaande en gedetailleerde reiniging van alle materialen die het interieur en exterieur van uw auto omvatten.

Wij bieden unieke oplossingen om uw geliefde auto te detailen, van een luxueuze wasbehandeling tot een cosmetische renovatie of restauratie. Een auto wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Daarom is het noodzakelijk om de uiterlijke aspecten van uw auto net zo goed te onderhouden als de technische aspecten. Wij behandelen zowel oldtimers als moderne auto’s.  

luxueuze wasbehandeling exterieur

Luxueuze wasbehandeling

Grondige exterieurreiniging. De onderhoudende behandeling van ongeveer drie uur behoudt het exterieur van uw auto in concoursstaat.

Vanaf

€ 95,00

(excl. btw)

Leder reinigen & verzorgen

Om uw leder verzorgd, soepel en mooi te houden, is een regelmatige lederreiniging en -verzorging noodzakelijk. Er zijn verschillende ledertypes die elk om een unieke aanpak vragen. We behandelen ze met behulp van de hoogwaardigste producten op de markt.

Vanaf

€ 125,00

(excl. btw)

leer behandelen reinigen en verzorgen
dagbehandeling interieur en exterieurreiniging

Dagbehandeling

Onze dagbehandeling omvat een interieur- en exterieurreiniging en duurt ongeveer negen uur. De behandeling is een onderhoudende reinigingsbeurt met verzegeling voor alle materialen.

Vanaf

€ 325,00

(excl. btw)

Cosmetische restauratie

Unieke behandeling om uw auto cosmetisch te restaureren. Wij brengen uw auto naar de originele harmonie en beschermen die op de innovatiefste manier. De restauratie is een combinatie van al onze pakketten, inclusief lakcorrectie en keramische coating.

Vanaf

€ 1850,00

(excl. btw)

auto cosmetisch restaureren
velgen reinigen 1
gedetailleerde reiniging
vliegroest wegwerken
leder bekleding reinigen

Interesse in car detailing?

Neem contact met ons op voor extra informatie.