Logo

Keramische coatings

Logo wit

Dé ultieme lakverzegeling

Waar vroeger traditionele autowax gebruikt werd, is een keramische coating vandaag de dag de beste keuze als u uw auto optimaal tegen invloeden van buitenaf wil beschermen. Een keramische coating bestaat uit een mengsel van polymeren en siliciumdioxide (SiO2) dat zich d.m.v. een chemische reactie aan de laklaag van uw auto hecht. Dat zorgt voor een zeer duurzaam resultaat. Afhankelijk van uw keuze heeft Vos Car Care coatings in huis die tot wel vijf jaar beschermen. 

Er ontstaat een glanzende en harde coating die de microscopische poriën van de lak opvult en die tegen gebruikssporen beschermt. Bovendien heeft een keramische coating zelfreinigende eigenschappen, waardoor vuil moeilijker kan hechten aan de autolak. Uw auto wassen, wordt daardoor makkelijker én uw auto blijft langer schoon.

zelfreinigende werking
polijsten tools
coating effectief aanbrengen
diverse keramische coatings

Innovatieve Gyeon-coatings

Wij zijn een gecertificeerd Gyeonpartner, wat ons bevoegd maakt om de professionele Infinitelijn van Gyeon aan te brengen. De coatings zijn de hoogwaardigste en duurzaamste keramische coatings op de markt. 

Bepalend voor de duurzaamheid van een keramische coating is de leeftijd, de staat, het onderhoud en de laksoort van de auto. Wij bieden diverse keramische coatings aan. De hoogwaardigste Gyeon-coatings blijven tot wel vijf jaar werkzaam. We zitten graag met u samen om de mogelijkheden te bespreken en verlenen u gericht advies.

Alle voordelen opgelijst

Overweegt u om uw wagen met een keramische coating te laten behandelen? Dan lijsten wij hieronder alle voordelen van zo’n coating voor u op:

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst of een afspraak wil inplannen. Wij begeleiden u zo goed mogelijk.

wagen matteren en polijsten

Wat kost een keramische coating?

Bij een keramische coating bepaalt de voorbereiding het uiteindelijke kostenplaatje, hoeveel polijstwerk er voorafgaand ook aan de coatingbehandeling gaat zitten. De voorbereiding hangt af van een aantal factoren, waaronder de leeftijd van de auto, de staat van de lak, hoe de auto te onderhouden is en wat voor soort lak er behandeld moet worden. 

We matteren en polijsten de lak van uw auto eerst tot in de perfectie, alvorens we die met een keramische coating behandelen. We hebben uiteenlopende coatings ter beschikking met elk hun specifieke eigenschappen en standtijden. Stuur ons een bericht als u meer informatie wenst over de prijzen of een afspraak wil inplannen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Wenst u meer informatie over een keramische coating?

Neem contact met ons op voor meer informatie.