Logo

LAK­CORRECTIE

Logo wit

Uw lak cosmetisch hersteld

Autolak matteren, compounden en polijsten, is een van onze specialiteiten. Voor wij uw auto behandelen, bespreken we uw wensen en beoordelen we de staat van uw auto. Ook overlopen we onze werkwijze en bespreken we het kostenplaatje. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

auto krassen verwijderen
auto polish
mooie glans
auto polijsten

Hoe werkt een lakcorrectie?

Om uw autolak te herstellen, werken wij op een uiterst delicate manier. Wij reinigen uw auto eerst grondig en behandelen de lak met speciale klei om al het vuil uit de poriën van de blanke lak te verwijderen. Daarna meten we de staat en de dikte van de lak op m.b.v. lakdiktemeters. Vervolgens corrigeren we oneffenheden in de blanke laklaag of uni lak

Elke laksoort heeft aparte eigenschappen waar we rekening mee houden. Door middel van roterende en excentrische hoogwaardige machines polijsten we de lak in meerdere stappen. Zo verdwijnen oneffenheden en blijft er een herstelde lak met een diepe glans achter. We werken m.b.v. moderne Rupes- en Flexmachines in combinatie met kwalitatieve polijstmiddelen van verschillende fabrikanten.

De lak van uw auto laten herstellen?

Maak vandaag nog uw afspraak!